Internet-ubica vremena

Slobodno vreme!!!!! Ja ga NEMAM! Ako nemam neke obaveze danas, znam da cu izblejati na internetu, na nekoj igrici ili cu chitati neki blog. Evo sada sam vec 5 sati za kompom i uopshte mi nije dobro :)

Ja ne znam dal' je neko uopshte primetio da nema vishe malih dechaka na igralishtu da igraju klikere,  fudbal, kosharku...itd Pa naravno da ih nema......al' GDE SU???

Pa kako GDE....pa idete na WoW, pa na mrezu i....eto njih 580 na mrezi, igraju igricu.

 

Niko vishe ne primecuje deshavanja oko sebe, svi mi mislimo samo na nas i na nashe probleme....a shta je sa decom???

Pa tata mu kupi kompjuter kad on ima vec 5 godina i instalira mu Heroje, World of Warcraft...itd I posle 6 godina pita se kako mu se dete toliko ugojilo (mora da mu je takav metabolizam), zashto ne uchi dobro (ma ljubav cveta pa deca ne uche zbog toga), zashto ne izlazi napolje uopshte (pa verovatno su svi njegovi drugovi u drugoj smeni u shkoli). Svi roditelji ovako teshe sebe...ZASHTO? Pa zato jer i oni sami igraju igrice, pa ako optuze komp za stanje njihove dece, morace i oni da prestanu da ga igraju.

Mi sami dajemo primer drugima oko nas, pa ako ste zavisni od interneta i igrica, vrlo je verovatno da ce i vasha deca biti zavisnici...VECI od vas.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner